субота, 19 січня 2019 18:53

"Після весілля чотири місяці не жили разом"

Автор: фото з особистого архіву Дар’ї Жилко
  Прохор Савченко закохався у Дар’ю Жилко в 14 років. Два роки просто  дружили. Потім почали зустрічатися
Прохор Савченко закохався у Дар’ю Жилко в 14 років. Два роки просто дружили. Потім почали зустрічатися

— Познайомились із Прохором в "Інстаграмі" 2014 року. Були школярами. Запросив на побачення, подарував білі троянди. Він закохався, а в мене симпатії до нього не було, — говорить 19-річна Дар'я Жилко з Білої Церкви.

Майже рік живе у шлюбі з Прохором Савченком, 19 років. Із майбутнім чоловіком два роки просто дружили.

— Пили каву, ходили у кіно, — каже. — Обговорювали свої стосунки. 8 березня 2016 року захворіла. Прохор приїхав до мене з букетом квітів. Поїв чаєм, готував їсти. Дивилася, як турбується про мене, і закохалася. Наступного дня почали зустрічатися.

Познайомили одне одного з батьками. Восени Прохор вступив до Національного університету ім. Тараса Шевченка. Дар'я закінчувала школу. Бачилися двічі на місяць.

Після школи дівчина поїхала навчатися у Словаччину. Одночасно вступила на заочне відділення Київського Національного торгово-економічного університету. За рік залишає закордонний вуз і повертається у Білу Церкву.

— На одне з побачень Прохор прийшов у костюмі, з квітами. Став на коліно: "Пообіцяй, що будеш зі мною, поки хоч трохи кохатимеш", — згадує Дар'я. — Одягнув на палець срібну каблучку своєї бабусі. Ношу її досі. Передамо своїм дітям як сімейну реліквію.

Пара одружилася у січні торік. Залишили свої прізвища. Весільну сукню Дар'ї пошили в ательє за 1,5 тис. грн. Прохор запізнився на весілля. Коли приїхав до Будинку урочистих подій — спершу не впізнав наречену. Вона мала бути в іншій сукні. Потім почав робити компліменти. Гуляли у ресторані "Кузня".

— Медовий місяць провели в Чорноморську, — продовжує. — Після весілля чотири місяці не жили разом — Прохор повернувся на навчання. Я працювала баристою в Білій Церкві. Коли знайшла роботу в Києві — з'їхалися. Сваримося нечасто. Дітей поки не плануємо.

40 тисяч гривень — сума, в яку обійшлося весілля Дар'ї та Прохора. Оплатили батьки. На святі було 20 гостей.

Зараз ви читаєте новину «"Після весілля чотири місяці не жили разом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають