середа, 26 грудня 2018 00:15

На весілля витратили 200 тисяч доларів

Автор: ФОТО надане Ксенією Вербицькою
  Ксенія та Борис у перший день весілля в стилі лісової казки
Ксенія та Борис у перший день весілля в стилі лісової казки

— Із Борисом познайомились у мене на роботі 2016-го. Працювала перекладачем іспанської мови. Спершу спілкувалися по скайпу. Через шість місяців приїхав з Ізраїлю. Почали разом жити. За рік об'їздили майже півсвіту. Три місяці жили в Італії, ще три — каталися по Європі, — говорить 30-річна Ксенія Вербицька з Білої Церкви.

На початку грудня вона вийшла заміж за Бориса Вербицького, 39 років.

— Освідчивсяна минулий Новий рік. Під ялинкою знайшла плюшевого ведмедика. Він тримав у лапах коробочку з обручкою. Дуже зраділа, — продовжує.

— Дивлюсь на неї у той момент і не розумію, чому мовчить. Перепитав і наче прокинулася. Каже: "Так!", — приєднується до розмови Борис. — Задумалася, бо спершу хотіла подзвонити мамі й похвалитися.

До весілля пара готувалася півроку. Без допомоги батьків. Святкували три дні.

— Перший день відзначали у столичному ресторані "Прага", у стилі — лісова казка, — каже Ксенія. — Виступав балет із десяти дівчат. Вони запрошували гостей до спеціальної платформи на воді. Через проектор на стіні транслювалась історія нашого кохання.

Було собаче шоу. Художники малювали портрети гостей. Наречена тричі міняла сукню. Була у білому платті з 5-метровим шлейфом і фатою, класичному та червоному. Гості каталися верхи на конях.

Другий день святкували в українському стилі у київському ресторані "Чумацький шлях". Ксенія одягла сукню ручної роботи за $7 тис.

— На торжестві розповідали гуморески, звучала українська музика, — говорить Борис Вербицький. — Замість костюма одягнув вишиванку. Мене посвятили у козаки.

Третій день гуляли в Ізраїлі. Запросили найближчих родичів. Наречена була у легкій сукні з короною замість фати.

Загалом на весілля пара витратила 200 тис. дол.

Вербицькі житимуть у Києві. Медовий місяць не планують.

Зараз ви читаєте новину «На весілля витратили 200 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають