субота, 14 вересня 2019 14:45

"На дівич-вечорі купались у джакузі й пили шампанське"

Автор: ФОТО з власного архіву подружжя Скридів
  Ірина та Влад Скриди зустрічалися сім років. Побралися цього літа. Замість застілля влаштували фуршет
Ірина та Влад Скриди зустрічалися сім років. Побралися цього літа. Замість застілля влаштували фуршет

— Колись домовилися, що весілля зіграємо тоді, коли буде свій будинок і бізнес. Зустрічалися сім років. П'ять із них прожили під одним дахом. Мрії здійснилися. Влад — приватний підприємець, реалізує автозапчастини. Купили приватний будинок, — говорить 23-річна Ірина Скрид із Білої Церкви. 17 червня побралася із 24-річним Владиславом.

Познайомились, коли Ірині було 16 років. Перші місяці листувалися в соціальних мережах. Вперше зустрілися, коли дівчина захворіла.

— Отруїлася. Не могла ні їсти, ні пити, ні ходити. Найбільше підбадьорював Влад. Щодня писав, дзвонив. Тоді вперше почула його голос і почали зароджуватися стосунки. Зараз чоловік, мабуть, і не згадає цього, — продовжує.

Після одужання Ірина познайомила Владислава з матір'ю Наталею. Балакали до п'ятої ранку. У хлопця тоді був день народження. З того дня жінка називає його сином.

— Влад освідчився на Новий рік. Подарував 101 троянду. З дівчатами відгуляли дівич-вечір. Замовили номер у готелі-ресторані "Шалє". Купались у джакузі і пили шампанське. Зробили фотосесію. На згадку про це я кожній подружці подарувала срібний браслет.

Сукню Ірина побачила в мережі "Інстаграм". Поїхала за нею в столицю. Жодної більше не міряла. Корсет був зшитий із дрібних деталей. Низ сукні закінчувався шлейфом.

— До весілля готувалися пів року. Святкували в ресторані "Рікабар". Не було звичного застілля, лише фуршет. Весілля нагадувало вечірку. Офіціанти наливали гостям шампанське в білих рукавичках. Покликали 35 рідних та друзів. Замість традиційних конкурсів влаштували танцювальний поєдинок лезгинки. Наступного дня поїхали у святкову подорож. Відвідали острів Крит, що у Греції.

Зараз ви читаєте новину «"На дівич-вечорі купались у джакузі й пили шампанське"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають