субота, 08 червня 2019 17:43

Звільнився керівник комунального підприємства

— Мій контракт закінчився 29 травня. Продовжити його не пропонували. Після розмови з сільським головою я не хочу виходити на роботу. Так само звільнилися мої підлеглі — сантехніки, водії мусоровоза, електрики, сварщіки, столяра і всі інші, — каже директор комунального підприємства "ЖЕО" Терешківської сільради Геннадій Чепіга, 50 років.

Розповідає, що звільнився через малу зарплату. Отримував 4,5–5,5 тис. грн. Підлеглі — ще менше. Зараз подав до виконкому Терешківської сільради пропозицію про збільшення. Пропонує підняти заробіток працівників до 6 тис. грн на місяць, а керівнику — до 10 тис.

— Усі будівлі підприємства та транспорт — в арешті у виконавчої служби. Заборгованість перед Полтавагазом та екоінспекцією з 2011 року становить 280 тисяч гривень, — каже Чепіга. — Просили сільраду виділити кошти, хоча б по 20 тисяч каждий місяць, щоб ми гасили борг — даремно. У нас і вивіз сміття збитковий. У місті платять по 12 гривень, у нас тариф — 7.

Нікого не звільняла, говорить голова Терешківської ОТГ 42-річна Наталія Туркеніч:

— Написати заяву на звільнення — його бажання. Та ще немає розпорядження. Там є заяви від сантехніків, водія, різноробочого. Копії їхніх звернень приніс начальник. Сказав, що сміття не вивозитимуть — хай хто хоче, той і робе. Вирішуватимемо на наступній сесії. До того підприємство працюватиме, як і працювало. Там ще лишилися робітники.

Зараз ви читаєте новину «Звільнився керівник комунального підприємства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають