субота, 11 травня 2019 14:38

Водії вимагали відремонтувати ділянку дороги

Автор: ФОТО з архіву Всеволода Крайка
  Поліцейські міряють яму на дорозі Фурси – Трушки. Перед цим тут мітингували водії. Вимагали полагодити частину дороги
Поліцейські міряють яму на дорозі Фурси – Трушки. Перед цим тут мітингували водії. Вимагали полагодити частину дороги

3 травня на дорозі Фурси — Трушки відбулась акція протесту. Зібралися п'ятеро водіїв та представники громадської організації "АвтоЄвроСила". Вимагали відремонтувати аварійну ділянку дороги.

— На ділянці немає ні дорожніх знаків, ні розмітки. Їхав там 30 квітня. В ямах пошкодив автомобіль. Ремонт одних дисків коштував 817 гривень. А ще резина і ходова, — говорить 39-річний Всеволод Крайко.

Місце аварії обстежила поліція. Наразі встановлюють, у кого на балансі цей автошлях. У поліції визнали, що відповідальна за дорогу особа порушила вимоги утримання шляхів. Понесе адміністративну відповідальність.

— Минуло три дні з моменту звернення Всеволода до поліції. Ми оглянули місце ДТП. Там навіть не встановили попереджувальних знаків. Із цього приводу знову викликали поліцію, — говорить очільник організації "АвтоЄвроСила" у Білій Церкві Петро Савченко, 36 років. — Склали протокол про неналежне утримання дороги. Одна з ям 2,8 метра довжиною та 1,9 метра завширшки. Глибина 14 сантиметрів. Подібну акцію провели у селі Матюші. Також викликали правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Водії вимагали відремонтувати ділянку дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають