субота, 07 вересня 2019 14:30

Ветеранам ООС не дали в оренду приміщення

Білоцерківські волонтери та ветерани ООС хочуть створити ветеранський хаб або ветеранський простір. Там надавали б юридичну, реабілітаційну та психологічну допомогу. Хотіли орендувати комунальне приміщення на вул. Ярослава Мудрого, 44. Білоцерківські депутати двічі відмовили.

— Приміщення, що просить Білоцерківська волонтерська група надати ветеранам, має п'ять кімнат загальною площею 400 кв. м. працюють волонтери і громадські організації. А нам не дають місце вже чотири місяці, На минулій сесії виконкому міський голова обіцяв дати інше приміщення. Проте воно досі зайняте. За те, щоб здати в оренду кімнати на вул. Ярослава Мудрого, депутати не проголосували, — говорить волонтер 46-річний Юрій Москаленко.

Приміщення, що просять міські волонтери, має п'ять кімнат загальною площею 400 кв. м. На минулій сесії виконкому міський голова обіцяв дати інше приміщення. Проте воно досі зайняте. За те, щоб здати в оренду кімнати на вул. Ярослава Мудрого, депутати не проголосували.

— Окрім волонтерів, це приміщення просили ще жінки загиблих в ООС. Там п'ять кімнат. Потрібно розподілити їх між кількома організаціями. Нащо волонтерам така велика площа? — говорить міський депутат 51-річний Ігор Гейло.

Зараз ви читаєте новину «Ветеранам ООС не дали в оренду приміщення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають