Ексклюзиви
субота, 25 травня 2019 15:11

У селі відкрили каплицю

У селі Розумниця Ставищенського району відкрили каплицю Божої Матері Православної церкви України. Побудували за кошти селян, меценатів, керівників господарств і благодійників.

До каплиці веде доріжка з бруківки, територію огородили кам'яним парканом.

— З нічого зробити щось — це, по суті, як чудеса, які робили апостоли під час свого походу. Сьогодні ми теж піднялися на сходинку духовну. Щоб Господь чув ваші молитви і віддячував за те, що ви дякуєте йому, — каже отець Георгій, благочинний Таращанського і Ставищенського районів ПЦУ.

Отець нагородив медаллю за благодійну діяльність жителя села Анатолія Мусієнка. Він власноруч будував каплицю. Грамоту за розбудову Української церкви і села Розумниця благочинний також вручив сільському голові Ларисі Покотило.

— Тепер у людей є місце, куди можна прийти і духовно відпочити, пожалітися, попросити. Сподіваюся, що в селі колись буде храм, — говорить Володимир Репета, голова Ставищенської райдержадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «У селі відкрили каплицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають