субота, 13 квітня 2019 16:06

Театр імені Панаса Саксаганського відзначив 85-річчя

Автор: Катерина Пеклін
  На 85-річчя театру депутат облради В’ячеслав Хмельницький подарував триярусний торт
На 85-річчя театру депутат облради В’ячеслав Хмельницький подарував триярусний торт

5 квітня в театрі ім. Панаса Саксаганського відсвяткували 85-річний ювілей. Гостей пригощали їжею та шампанським.

Була концертна програма з вокальних і танцювальних номерів. На сцені працівникам вручали подяки та подарунки.

— Часто ходжу до театру і вважаю його однією з перлин міста. Підтримую колектив і бажаю процвітання. Моя улюблена вистава "За двома зайцями". Був на ній чотири рази, — каже 45-річний Андрій Король, депутат міської ради.

— Настрій чудовий, але переживаю. 85 років — це важлива дата для всіх працівників нашого театру. Багато з них трудяться тут понад 20 років. Попереду багато планів. Найближчий — постановка музичної вистави "Шантрапа", до 160-річчя Панаса Саксаганського, — говорить директор театру Богдан Пущак, 34 роки.

У фіналі концертної програми на сцену вийшли більше 100 театралів. Зал аплодував стоячи.

— Я дуже люблю театр. Проте після приходу нового директора ще не була. Якось важко уявити театр без В'ячеслава Ускова. Хотілося б побачити в репертуарі "Наталку Полтавку". Поки що улюблена вистава "Французька вечеря". А от "Ханума" не дуже сподобалася, — каже Олена Ткач, 46 років.

На ювілеї були міський голова Геннадій Дикий, нардеп Хвича Мепарішвілі, депутат обласної ради В'ячеслав Хмельницький та інші.

Зараз ви читаєте новину «Театр імені Панаса Саксаганського відзначив 85-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають