пʼятниця, 28 червня 2019 15:50

Пожежне депо Гранова розмістили в колишній котельній

25 червня в Гранові Гайсинського району на вул. Філоненка, 15А, відкрили пожежне депо. Там працюватимуть четверо осіб. Настоятель місцевого Свято-Миколаївського храму Православної церкви України отець Василь освятив приміщення.

На церемонію приїхало керівництво Державної служби з надзвичайних ситуацій області та району. Червону стрічку перерізали селищний голова Віктор Боднюк, начальник ДСНС Вінниччини Руслан Шевчук і заступник директора з виробничого напрямку товариства "Зернопродукт Миронівський хлібопродукт" Віталій Олійник.

Гранівчани вручили гостям короваї.

— Завдяки спільній діяльності місцевих жителів і спонсорів нам вдалося реконструювати колишню котельню місцевої лікарні, — сказав сільський голова ­Віктор ­Боднюк, 60 ­років. — Сьогодні приміщення переходить у підпорядкування команди чотирьох пожежників. Це Леонід Зятковецький, Михайло Штефанюк, Володимир Панчук та Андрій Загородній.

Працівники будинку культури привітали всіх концертом.

Раніше у випадку пожежі у Гранів приїжджали рятувальники з Гайсина. Це за 18 км від села.

Зараз ви читаєте новину «Пожежне депо Гранова розмістили в колишній котельній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають