Ексклюзиви
пʼятниця, 28 червня 2019 15:51

Минуло 40 днів від смерті священика в Ситківцях

21 червня минули сороковини від смерті священика Свято-Вознесенського храму Православної церкви України в селищі Ситківці Немирівського ­району протоієрея Василя Дячини. ­Помер на 83-му році.

— Покійний Василь Філімонович 63 роки служив священиком. Пішов по стопах батька, — розповідає протоієрей Павло Петльований, 41 рік, служить у селі Остапівці Немирівського району.

У соціальній мережі "Фейсбук" мешканці Ситківців і Вищої Кропивни опублікували пост з приводу смерті священика: "Отець Василій кожного вислуховував, давав поради. Батюшка любив, коли до нього приходили люди. Він хрестив наших дітей, а потім онуків, хоронив батьків.

Він молився за кожну дитину, за кожну людину, за кожну родину, за сонце у небі, за мир у державі, за лад у родині, за тишу і спокій щодень і щоночі лунала молитва його. То ж скажемо спасибі за щирі молитви, вони рятували нас від біди. Будемо просити батюшку, щоб він молився за нас із небес, бо залишилися сиротами без нього".

Зараз ви читаєте новину «Минуло 40 днів від смерті священика в Ситківцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають