субота, 30 березня 2019 16:14

"Завжди була в пошуку себе. Мені не подобаються рамки та стереотипи"

Автор: Анна Аргатюк
  Анна Аргатюк планувала їхати на навчання за кордон. Але у Вінниці знайшла свою другу половинку — і плани змінилися, каже
Анна Аргатюк планувала їхати на навчання за кордон. Але у Вінниці знайшла свою другу половинку — і плани змінилися, каже

— Знала, що астрологія існує як наука. Але пару місяців тому випадково натрапила на безкоштовний семінар, який проводила в інтернеті астролог із Маямі. Кількість учасників була до 500 осіб, і я встигла зареєструватися. Відтоді поринула з головою у розрахунки, консультації і складання натальних карт — персональних гороскопів, — розповідає 28-річна Анна Аргатюк із Гайсина. Зараз живе у Вінниці.

Складає на замовлення гороскопи. За допомогою математичних розрахунків, часу, дати й місця народження може допомагати людям покращувати своє життя і приймати правильні рішення.

— Із появою в моєму житті астрології я стала енергійніша і мотивованіша. Хочеться ділитися знаннями і направляти інших, — продовжує Анна. — Мені ще є куди рости, й астрологія ще багато чого мені відкриє. Уже допомогла мені в матеріальному аспекті — справа, на яку терміново потрібні були кошти, вирішилася дуже швидко. Хоча до цього був момент застою і відчаю. Склала собі рекомендації, яких дотримуюсь, і вони допомагають.

Перші натальні карти складала для себе, рідних та коханого.

— Для персонального гороскопа треба знати дату, час та місце народження. Астрологія — це не передбачення чи гадання, а навігація за нашими космічними паспортами за допомогою математичних розрахунків. За правильного тлумачення допомагає людині покращити своє життя і вказує на проблеми, які вирішуються за допомогою очевидних речей — дій і бажання.

Астрологія приносить певний заробіток. Серйозно підходжу до кожної людини. Але беру символічну плату. Розумію, не кожен може викласти багато за консультацію. Та і я поки початківець.

У Гайсині Анна Аргатюк навчалась у школі №1. Закінчила Університет економіки та права КРОК за напрямком "юриспруденція та економіка підприємництва", магістратуру Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Зараз навчається у Вінницькій IT-Академії. Заручена.

Основним заняттям є веб-дизайн. Створює логотипи, анкети для закладів, розробляє дизайн сайтів.

— Завжди була в пошуку себе. Мені не подобаються рамки та стереотипи, коли людина 30 років сидить на одному робочому місці й не хоче виходити з зони комфорту, — каже. — Живу за правилом: "Не займай чиєсь місце — і, можливо, тоді й для тебе звільниться твоє". Якщо ти молодий і амбіційний, то чому не спробувати досягти успіху в іншій сфері, яка ближча за духом? Ось так, пропрацювавши три роки бухгалтером, вирішила: "Хочу кардинальних змін!" Звільнилася та переїхала у Вінницю. Зустріла свою другу половинку. Вирішила піти навчатися на веб-дизайнера.

Зараз ви читаєте новину «"Завжди була в пошуку себе. Мені не подобаються рамки та стереотипи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають