субота, 22 червня 2019 17:00

У Копилах відкрили "Маркетопт"

Автор: Ольга Стенько
  У селі Копили Полтавського району відкрили супермаркет "Маркетопт". Торгова площа становить 350 квадратних метрів
У селі Копили Полтавського району відкрили супермаркет "Маркетопт". Торгова площа становить 350 квадратних метрів

13 червня в селі Копили Полтавського району відкрили магазин "Маркетопт". Це перший супермаркет в населеному пункті. На відкриття зійшлися сотні людей.

— Я дуже задоволена. Чотири хвилини пішки від дому — і можна купити все, що треба. У Копилах великих магазинів нема, найближчий у Терешках за 3 кілометри. Або їхати в Полтаву, на дорогу треба витратити 20 гривень. А ми любимо скуплятися, — каже місцева 66-річна Любов Кочергіна.

Заклад відкрився о дев'ятій ранку.

— Відкриваємо крамницю у форматі "Маркетопт-експрес". Робимо такі в місцях, де зручне розташування і площа дозволяє розмістити найбільшу кількість товару. Проект у Копилах реалізували вдало. Представили великий асортимент, — каже керуюча мережі "Маркет­опт" Марина Марченко, 47 років. — Цей магазин полюблять і мешканці Копилів. Особливістю нашої мережі є цінова політика. Максимально якісні товари представляємо за найнижчими цінами.

Торгова площа становить 350 кв. м. Вмістили всі групи товарів — понад 8 тис. найменувань.

— Наші магазини люблять за те, що завжди є товари за максимально низькою ціною. Постійно діє акційна пропозиція "Ціна — бомба". Щотижня ­знижуємо ціну на різні товари, — пояснює Марина Марченко. — Європейський дизайн і зручне розташування товару дозволяють покупцям почуватися так само комфортно, як і в інших наших магазинах.

Біля входу розмістили кава-машину. Пропонують кавові напої та гарячі сендвічі. Доки бариста готує каву, поруч на касі пробивають перший чек за покупку.

— Купила на вагу гречку й цукор. Приємно, що помірні ціни, — каже 51-річна Ірина Сербіченко з Копилів, стала першим покупцем нового закладу. — Раніше їздили за покупками в Полтаву у великі супермаркети. Чекала відкриття магазину з нетерпінням. Ходитимемо сюди обов'язково.

Кожен покупець першого дня отримує продуктові подарунки. Пакети чекають біля виходу — досить пред'явити чек. Вміст різний. Дарують копчену ковбасу, майонез, плавлені сирки, макарони, майонез, свіжі яблука, солодощі, дитячий сік, рукав для запікання, снеки та спеції.

— Прийшли з дружиною подивитися на магазин і гостинців купить онукам. Взяли упаковку дволітрової газованої води за хорошу ціну. І печиво їхньої власної випічки, любимо його, — каже житель багатоповерхівки в Копилах Леонід Писиголовець, 74 роки.

У "Маркетопті" працюють переважно місцеві. Їх шукали через оголошення. Кількість робочих місць і заробітну плату тримають у таємниці.

Магазин у Копилах розташований на вул. Пушкіна, 1З. Працює з 7:00 до 22:00.

9 травня "Маркетопт" відкрили у Карлівці на Полтавщині. Розташований на вул. Полтавський шлях, 99.

Зараз ви читаєте новину «У Копилах відкрили "Маркетопт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають