Ексклюзиви
субота, 26 січня 2019 23:07

Тіна Кароль тренуватиме Лідію Горошко у шоу "Голос країни"

Автор: фото надане Лідією Горошко
  Гайсинчанка Лідія Горошко пройшла в другий тур шоу ”Голос країни”
Гайсинчанка Лідія Горошко пройшла в другий тур шоу ”Голос країни”

69-річна Лідія Горошко заспівала у шоу "Голос країни" і потрапила до команди Тіни Кароль. Перший ефір 9-го сезону відбувся в неділю, 20 січня, на телеканалі "1+1".

Лідія Федорівна виконала пісню "Я козачка твоя" і на першому ж куплеті розвернула крісло єдиної серед тренерів-суддів жінки.

— Мене запросили на цей проект, — розповідає свою історію Лідія Горошко. — Я давно дружу з народною артисткою Оксаною Пекун. Вона звернулася до мене з проханням допомогти знайти людину поважного віку, яка співає українські народні пісні. Потім вирішили, що заспіваю я.

— У мене є місце в команді, аби ви могли проявити себе на цій сцені. Щоб ваша мрія просто збулась, аби просто всі знали, що в 68 років життя тільки починається. Хочу, аби всі знали, що на "Голосі країни" всі можуть співати, — сказала Тіна Кароль.

За своєю героїнею спостерігали ледь не всі гайсинчани. Успіхові жінка повірила не одразу.

— Коли Тіна підійшла до мене, емоції переповнювали. Кажу: "Вщипніть мене. Це не сон?!" Розхвилювалася. Пісня — моє життя. Це моя соломинка, яка тримає.

— Співаю за себе і за свого Андрійка, — продовжує Лідія Горошко. — В 17 років трагічно обірвалося його життя. Втратити дитину — це дуже важко. Дуже бідкалася, оплакувала. Якось наснився мені голос сина. Велів: "Мамо, а ти співай, тільки одягни чорні перчатки". Вирішила, що поки живу, то буде пам'ять про нього жити в моїх піснях. От і вирішила піти на проект. Упевнена, що мій Андрій спостерігав із небес. Я прошу Бога, щоб він ангелом-охоронцем був усім добрим людям, — говорить Лідія Федорівна. — Коли співаєш, тоді забуваються всі печалі й навіть болі. Вийшла на сцену — й ожила, і зовсім інша, і люди нічого не знають, що там зі мною. Пісня мені дає сили.

На зйомки програми Лідію Горошко прийшли підтримати артистка Оксана Пекун, депутатка Вінницької обласної ради Лариса Білозір, друг Олег Семенов із Харкова, похресниця Оксана Жаданова зі своєю рідною сестрою Наталією Олійник, племінниця покійного чоловіка Зоя Тищук, подруги Валентина та Жанна з Волині.

19 січня Лідії Федорівні виповнилося 69 років. Зйомки відбулися раніше, тому з екрана прозвучало — 68.

Першим учасників відбирає музичний продюсер

Вокальне телевізійне шоу "Голос країни" на каналі "1 + 1" проводять із 2011 року. Після попереднього кастингу, яким керує музичний продюсер, відібрані учасники проходять у наступний тур — "Відбір наосліп". На "сліпих" прослуховуваннях чотири тренери-наставники відбирають у свою команду учасників, сидячи спиною до сцени. Слухають лише голоси.

Переможцем першого сезону "Голосу країни" став Іван Ганзера, його тренувала російська співачка Діана Арбеніна. Серед учасників були Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Марія Яремчук.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль тренуватиме Лідію Горошко у шоу "Голос країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають