субота, 18 травня 2019 15:18

"Медовий місяць проведе на полігоні"

Автор: Любов Свищенко
  Наречені Яна та Дмитро Чухнюки на фотосесії у лісництві ”Дубок” в Гайсині
Наречені Яна та Дмитро Чухнюки на фотосесії у лісництві ”Дубок” в Гайсині

11 травня в гайсинському ресторані "Дует" відсвяткували весілля Яна Герець та Дмитро Чухнюк. Вечірка була в червоно-білих кольорах. Серед гостей — 50 дорослих і 10 дітей.

Ведуча свята була з Христинівки Черкаської області.

— Із Дмитром зустрічалася два з половиною роки. Майже весь час жили разом, — говорить 25-річна Яна. — Діма часто буває в зоні АТО. Воює вже три роки. 16 - числа знову туди поїде. Медовий місяць проведе на полігоні. Переживаю за нього. Дуже люблю.

Пара розписалася в міському ­РАЦСі 7 травня. До вівтаря наречену вів рідний брат Дмитро, 21 рік. Його на день відпустили зі строкової служби в армії. Із батьком Яна не спілкується.

Свій перший танок молодята танцювали під пісню "Я небом твоїм стану", її виконав друг нареченого. Яна відпустила в небо кульки, до яких було прикріплено папір із написаним на ньому її дівочим прізвищем. Дружка та боярин ходили між гостями та збирали гроші на хлопчика й дівчинку.

Були конкурси. Серед молоді обирали короля та королеву танцювального майданчика. Гості для цього переодягались у співаків Валерія Леонтьєва, Ольгу Полякову та Вєрку Сердючку.

— Дружимо з Яною з 1996 року. Зовсім малими були, разом росли, — каже подруга нареченої Марина Нестлер, 25 років. — Щоб розділити цю радість із подругою, приїхала з Німеччини, живу там уже чотири роки. У чоловіка, на жаль, не вийшло приїхати зі мною через роботу. Я відклала все заради візиту на батьківщину.

Під кінець вечірки батьки молодят запалили свічку. Наречені розрізали торт.

Другий день весілля пройшов у заміському кафе "Альпака". Гостей пригощали лавашем із мангала та юшкою.

Жити молодята планують у Гайсині. Яна працює майстром із нарощування вій. Упевнені, що в майбутньому в них народиться син.

Зараз ви читаєте новину «"Медовий місяць проведе на полігоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають