субота, 03 серпня 2019 00:58

Мед зміцнить серцевий м'яз та виведе глистів

Автор: Владислав Шматко
  Василь ­Гаврилов із Карлівки займається бджолярством. Акацієвий мед продає по 200 гривень за літр
Василь ­Гаврилов із Карлівки займається бджолярством. Акацієвий мед продає по 200 гривень за літр

— Продаємо пергу, прополіс, бджолиний підмор, воскову міль, медовуху та квас. Є препарати — наприклад, прополісний мед. Лікує хвороби легень, желудка, ­кишечника. При ангіні, грипі, застуді чайну ложку розсмоктати натщесерце, ­разів чотири-п'ять протягом дня. Лікувальний ефект доведений київськими професорами з апітерапії. А прополісна мазь лікує садна, подряпини, герпес, — каже Василь ­Гаврилов, 47 років, із Карлівки Полтавської області.

Василь — високий статний чоловік у вишиванці. 30 липня з дружиною Людмилою торгує на медовому ярмарку в центрі Полтави. Тримають велику пасіку в Карлівському районі.

— Меду бажано їсти щодня хоча б столову ложку. Має багато мікроелементів, вітамінів, біологічно активних речовин. Імунна система буде востанавліватись. Зараз так люди напічкані антибіотиками, що хай Бог милує, — продовжує бджоляр. — Та ж сама перга відновлює імунну систему. Це пилок, який бджоли утрамбовують в соти і обробляють своєю кислотою. Після 14 днів броженія перга готова. Цим "пчелиним хлібом" бджола вирощує свій розплод. Для людини на день треба перги до 7 грам. Розсмоктують у роті.

Продають три види меду — акацієвий, липовий, соняшниковий.

— Хворим на цукровий діабет підійде чистий соняшниковий мед, в якому найменше цукрів. А от гречаний діабетикам не рекомендують, бо підвищує рівень цукру в крові. Він гарно укріпляє ­сосуди. Чайну ложку розсмоктують за півгодини до або після їжі при високому тиску, — каже Василь Геннадійович. — Для м'язів серця теж маю рецепт. Звечора в стакані сирої холодної води розчинити ложку меду. Випити ранком з 5-ї до 7-ї. Напій спалює внутрішні жири, навколо серця і кишечника. Укріпляються серцеві м'язи, зміцнюється імунітет. Медова вода допомагає і від паразитів, наприклад, глистів. Позбавляє можливості розмножуватися. З часом вони відмирають і виходять з організму.

З меду роблять маски для обличчя.

— Рідкий мед на 30 хвилин наносять на обличчя, змивають теплою водою. Такі маски покращують вигляд шкіри. Медовий масаж протягом 15 хвилин допоможе боротися з целюлітом. Процедури роблять через день протягом місяця. Три курси на рік, — додає ­бджоляр.

Зараз ви читаєте новину «Мед зміцнить серцевий м'яз та виведе глистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають