Ексклюзиви
неділя, 13 січня 2019 16:11

Богдана Побережна народила доньку 1 січня

Автор: Bолодимир Зіньківський
 

Дівчинку народила 1 січня 22-річна Богдана Побережна з села Носівці Гайсинського району. Із чоловіком Павлом, 20 років, назвали доньку Вікторією. Це перша дитина в сім'ї. Народилася вагою 3,6 кг, зріст — 54 см.

Із породіллею зустрілися в гайсинському пологовому будинку. Почувається добре.

— Навіть не намагалися дізнатися стать дитини заздалегідь, — говорить Богдана. — Народила сама о 6:15 ранку. Вагітність протікала легко. Часто снилося, як народжую. Відчувала, що буде дівчинка. Пологи приймав лікар Олександр Педоренко. Чоловік був присутній. Допомагав морально та масажував спину під час перейм. Я втомилася на 100 відсотків, а він на 95. Можна сказати, що ми народили разом.

Переповнювали емоції. Паша плакав від щастя. Коли доньку приклали до грудей, то зразу почала шукати молоко. У неї темне волосся, як у чоловіка.

Родині видали бейбі-бокс — 25 речей необхідних немовлятам. Батьків особисто привітав очільник Кунківської об'єднаної територіальної громади Василь Безбах, голова райдержадміністрації Владислав Уткін і голова районної ради Григорій Боровий. Подарували плюшевого білого ведмедя, пляшку шампанського і квіти.

Павло Побережний працює агрономом у Носівцях. Родом з Білогірського району Хмельницької області.

— Приїхав сюди на роботу. Тут і познайомився з Богданою, — розповідає чоловік. — Весілля відгуляли у серпні торік. Дружину завіз у пологовий 31 грудня о першій ночі. Перейми були майже добу. Ввечері приїхав до неї. За годину до опівночі пішли в родзал.

До породіллі приїхали батьки — 48-річний Євген Зеленюк та Аліна Іванівна, 44 роки.

— Ми дуже щасливі. Емоції зашкалюють. Будемо святкувати тепер щороку не Новий рік, а день народження онуки, — каже Євген Васильович.

У майбутньому Побережні планують народити сина.

Зараз ви читаєте новину «Богдана Побережна народила доньку 1 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають