Ексклюзиви
середа, 28 серпня 2019 15:05

За дві петиції на сайті сільради проголосували 4 особи

За дві петиції на сайті сільради проголосували 4 особи
На сайті Щербанівської сільради з'явилися перші електронні петиції. Фото: city.cv.ua

На сайті Щербанівської сільської ради з'явилися перші електронні петиції. Мешканці громади просять дитячий майданчик і автономне освітлення.

Ознайомитися з переліком електронних петицій можна тут.

Наразі можна проголосувати за два документи.

Одну з петицій створив Ігор Фера. Мешканці вул. Параджанова хотіли б облаштувати дитячий майданчик гумовим покриттям, гойдалками й каруселями. Просять лише знайти гроші на придбання необхідного, роботи планують виконати самі.

"Майданчик наш площею 80 кв.м, а ціна покриття від 430 грн за кв. м. Звертаємося до вас з великою надією, що зможете надати матеріальну допомогу, а монтаж ми зробимо самі", - йдеться в петиції.

За добу документ підписав лише Віктор Минтюк.

Цей чоловік є автором другої петиції - щодо встановлення незалежного альтернативного вуличного освітлення на сонячних батареях. Точне місце не уточнюється.

"Пропоную передбачити кошти на заміну вуличного освітлення (для початку на головних вулицях) на альтернативне енергозберігаюче з автономним живленням і сонячними панелями", - йдеться у петиції.

Її вжее підписали троє мешканців громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі просять підписатися за гроші

Голосування на сайті Щербанівської сільради розпочалося 27 серпня, триватиме ще 89 днів. Щоб петицію взяла до уваги Щербанівська сільська рада, має набрати щонайменше 100 голосів.

На сайті Щербанівської ОТГ можливість подавати електронні петиції з'явилася 28 травня.

Зараз ви читаєте новину «За дві петиції на сайті сільради проголосували 4 особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають