пʼятниця, 16 серпня 2019 11:35

Вогнеборці гасили 7 пожеж на відкритій території за добу

Вогнеборці гасили 7 пожеж на відкритій території за добу
7 пожеж на відкритій території гасили за минулу добу на Полтавщині. Фото: pl.dsns

За минулу добу на Полтавщині сталося 7 пожеж на відкритій території, 2 із них у Полтавському районі і одна - в Новосанжарському.

Також загоряння сталися у Полтаві, Горішніх Плавнях, Хорольському та Лубенському районах, повідомляють в ГУ ДСНС Полтавщини.

Внаслідок займань знищено майже 17 га сухої трави й очерету.

Зокрема, в селі Тахтаулове Полтавського району вогонь знищив стерню на площі 1 га. У селі Рожаївка вигоріла рослинність на площі 0,05 га. У Селі Руденківка Новосанжарського району горіло сміття на площі 300 кв. м.

Причини пожеж встановлюють.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян. Просять не спалювати сміття на городах і суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, призводять до пожеж у приватних житлових, господарських спорудах та на дачних садибах. Трава й сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум'я швидко розповсюджується на значні території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведмідь впав на поліцейську машину і влаштував пожежу

"Якщо під час відпочинку на природі або на присадибній чи дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню - негайно повідомте до пожежно-рятувальної служби за номером 101", - зазначили вогнеборці.

В окупованому Криму згоріло 200 га лісу.

Пожежа сталася в Білогірському районі, повідомляє так зване МНС Криму.

Зараз ви читаєте новину «Вогнеборці гасили 7 пожеж на відкритій території за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають