понеділок, 03 червня 2019 14:00

Вероніка Морська пройшла "сліпі" прослуховування

Вероніка Морська пройшла "сліпі" прослуховування
Вероніка Морська зі своєю мамою. Фото: КП в Украине

Вероніка Морська, якій 7 років, узяла участь у 5 сезоні шоу "Голос. Діти". Під час "сліпих" прослуховувань до неї повернувся один із тренерів.

Цьогоріч зірковими наставниками учасників є Джамала, Дзідзьо і солісти групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив, повідомляє 04563.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сина Стівена Кінга екранізували: найгучніші серіали червня

За умовами шоу, учасники спочатку проходять "сліпі" прослуховування - тренери, сидячи в кріслах спиною до сцени, оцінюють тільки голос кожного вокаліста. Натиснувши кнопку, тренер розвертає своє крісло до учасника, таким чином запрошуючи вокаліста до своєї команди.

На сцену Вероніка вийшла з піснею "Сила" артистки ILLARIA. До неї повернувся Дзідзьо.

Вероніка росте в сім'ї вчителів і мріє стати зубним лікарем. З 5 років дівчина почала займатися вокалом і стала переможницею в шоу "Україна має талант. Діти". Того ж року Вероніка здобула перемогу на "Чорноморських іграх". Завдяки телевізійним проектам вона познайомилася з Дзідзьо, через що найбільше хотіла потрапити в команду саме до нього.

Зараз ви читаєте новину «Вероніка Морська пройшла "сліпі" прослуховування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають