вівторок, 16 квітня 2019 16:17

До півфіналу "Чорноморських ігор" увійшла білоцерківка

До півфіналу "Чорноморських ігор" увійшла білоцерківка
28 липня відбудуться змагання за Гран-прі та гала-концерт. Фото: Pik.ua

12-13 квітня у Києві відбувся 2-й тур 17-го Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю "Чорноморські Ігри". Білоцерківка Юлія Якименко за результатами відбору потрапила до півфіналу.

Оцінювало виступ конкурсантів висококваліфіковане журі у такому складі: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Олександр Пономарьов (Народний артист України, співак, композитор), Альона Савінова (педагог з вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу "М1"), Олена Мозгова(продюсер), Віталій Дроздов (генеральний директор "Хіт Fm"), Роман Муха (продюсер телеканалу "М2"), повідомляє pik.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна відкриє дитяче "Євробачення-2018"

Фінальна частина фестивалю "Чорноморські Ігри" пройде з 26 до 28 липня 2019 року в місті Скадовськ (Херсонська область): 26 липня 2019 – півфінал, 27 липня 2019 – фінал.

Вихованка Білоцерківської школи мистецтв Валерія Пєнязькова брала участь у двох номінаціях. У "фольку" Валерія здобула І місце. У номінації "світовий хіт" – ІІ місце, клас Галини Білогур.

Зараз ви читаєте новину «До півфіналу "Чорноморських ігор" увійшла білоцерківка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають