вівторок, 16 липня 2019 14:35

У Білій Церкві два тижні безоплатно стерилізуватимуть собак

У Білій Церкві два тижні безоплатно стерилізуватимуть собак
Собак у місті стерилізуватимуть безоплатно. Щоб повідомити про їхнє місцезнаходження, варто зателефонувати у Центр оперативного реагування. Фото: ДЖКГ

У Білій Церкві з 22 липня до 2 серпня проведуть вакцинацію, стерилізацію, дегельмінтизацію та кліпсування близько 160 тваринам.

Проводить компанія "Чотири лапи Україна" за кошти благодійного фонду Four Paws International.

Протягом двох тижнів можна залишати повідомлення в Центрі оперативного реагування за тел. 0(67) 0(63) 0(99) 310 77 55 про місця скупчень безпритульних тварин, щоб можна було їх відловити.

Тож якщо містяни побачать собак у гаражних кооперативах, промзонах, школах, дитсадках, на базарах - варто повідомити у центр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери врятували собаку

"Звертаємося з проханням сприяти такому благодійному заходу. Також будемо вдячні за співпрацю з керівниками підприємств і волонтерами! Це гарний шанс гуманно зменшити популяцію безпритульних тварин у нашому місті", - зазначили спеціалісти міського департаменту житлово-комунального господарства.

На Полтавщині, в селищі Котельва, 12 липня від африканської чуми загинули 3 свиней. У регіоні оголосили карантин. Ймовірно могли заразитися через солому цьогорічних жнив та свіжу зелену масу, якою годували поросят.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві два тижні безоплатно стерилізуватимуть собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають