Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2019 13:45

Волонтери врятували собаку

Волонтери врятували собаку
15 липня в Гайсині на вулиці Тімірязєва невідомі отруїли собаку. Після крапельниці почуває себе краще. Фото з соціальної мережі Фейсбук

15 липня в Гайсині, на вулиці Тімірязєва, невідомі отруїли собаку

Зоозахисниця Ольга Федорук на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" розмістила фото та відео собаки у конвульсіях.

"Навіщо і за що? Це питання задасте Ви Богу, коли у вас в родинах будуть хворіти ті, кого Ви любите. Бумеранг - штука класна, б'є боляче і по самому слабкому місцю! Він вас дожене, повірте! Дякую Лілії Пустовіт, тітці Валі та жителям цієї вулиці, які відловили і доставили дівчинку до клініки. Зараз боремось за життя", - йдеться в дописі.

Наразі собаку прокапали, і вона добре себе почуває. Волонтери шукають бажаючих забрати її додому. Поки що буде в зоозахисників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі отруїли шістьох собак

За жорстоке поводження з тваринами передбачається адміністративна або кримінальна відповідальність. Штраф складає до 8500 гривень, також можливий адмінарешт до 15 діб і конфіскація тварини. Кримінальна відповідальність передбачає до 8 років позбавлення волі.

Щочетверга та щонеділі волонтери безкоштовно роздають собак і котів біля входу до Гайсинського центрального ринку.

Зараз ви читаєте новину «Волонтери врятували собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають