пʼятниця, 24 травня 2019 16:00

У володарській школі відкриють ресурсний центр

У володарській школі відкриють ресурсний центр
Ресурсний клас відкриють у понеділок, 27 травня. Фото: odessa-life.od.ua

У комунальному закладі "Володарська школа I-III ступенів №1" Володарської районної ради Київської області відкриють ресурсний центр. Буде розміщений на першому поверсі школи.

"У нас з'явилася вільна кімната, тому скористалися можливістю та вирішили створити такий клас. Хоча у нас у Володарці вже є районний ресурсний центр, - говорить директор Петро Федорович Аврамчук, 69 років. - З обласного департаменту освіти виділили 90 тисяч гривень на обладнання і дидактичний матеріал. Міська влада проводить ремонт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для мене принципово соціалізувати дитину. Навчити зможу й сама"

У класі є сухий басейн, крісла, стінка для занять, м'ячі, 5 одномісних парт, багато дитячих іграшок. Він світлий, пофарбований у приємні кольори, що не напружує зір. Килим, щоб діти могли босоніж ходити по кімнаті.

"Наразі у нас троє дітей, що потребують особливого навчання. Але ми набираємо 2 перші класи, тому не виключено, що з'являться нові учні. Відкриваємо клас у кінці навчального року, щоб люди знали до початку наступного, що у нас таке є".

У Вінниці додалось класів з інклюзивною формою навчання. За останній рік їхня кількість зросла з 38 (2017-2018 н.р.) до 62 (2018 – 2019 н.р.)

Зараз ви читаєте новину «У володарській школі відкриють ресурсний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають