Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2019 13:45

У Терешківській школі 5 днів не було опалення

У Терешківській школі 5 днів не було опалення
У Терешківській школі 5 днів не було опалення

З 31 січня по 4 лютого у Терешківській школі І-ІІІ ступеня Полтавського району не було опалення. Батьки не відпускали дітей на заняття, бо у приміщенні було холодно та сиро.

Про це "Газеті" повідомили місцеві жителі.

"З четверга мій 7-річний син Кирило сидить вдома. У школі вимкнули опалення. Хоч його вчора близько 17.00 години увімкнули, але школа нахолонула. Там зараз сиро. Тож сьогодні не пустила сина на заняття. Не хочу, що він промерз та захворів", — розповіла Яна Цимбаленко із села Копили.

Місцевий депутат Світлана Волошко пояснила, що ця проблема виникла, оскільки після виникнення Терешківської ОТГ не встигли переоформити документи організацій та закладів.

"Документи потрібно було оформити ще за півроку. Однак голова ОТГ Наталія Туркеніч не зробила це вчасно. Нині підключила опалення в школі листом-проханням про надзвичайний стан", — сказала Волошко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Впізнав мене, сказав, що виправився" - як селянам тиждень жилося із ґвалтівником

У Терешках до нині без опалення лишилася медична амбулаторія. Місцеві не можуть здавати аналізи — замерзають реактиви та обладнання. Не можуть через холод привести на обстеження малих дітей.

Сьогодні, 5 лютого біля сільської ради зберуться активісти. Має приїхати губернатор області Валерій Головко. Обговорюватимуть питання некомпетентності голови ОТГ.

Зараз ви читаєте новину «У Терешківській школі 5 днів не було опалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають