Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2019 12:08

У Полтавському районі обрали найкращі малюнки про пожежників
8

Фото: pl.dsns.gov.ua

У Полтавському районі підбили підсумки проміжного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячих робіт з протипожежної безпеки.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Всеукраїнський дитячий конкурс художньої та декоративно-прикладної творчості з протипожежної та техногенної тематики "Кращий пожежник – це ти обережний" відбувається в кілька етапів. Перший з них — відбірковий районний.

Участь у ньому взяли діти 6-18 років. Оцінювали роботи в номінаціях "Художня творчість" та "Декоративно-прикладна творчість" у трьох вікових категоріях.

Загалом на конкурс подали 45 робіт від учнів загальноосвітніх навчальних закладів Полтавського району, об'єднаних територіальних громад і вихованців Полтавського районного будинку дитячої та юнацької творчості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полузірській школі збирають унікальні вишивки

До складу журі увійшли представники Полтавського міськрайонного управління ГУ ДСНС, відділу освіти Полтавської РДА, методичного центру з обслуговування закладів освіти, сектору у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської РДА, районного Будинку дитячої та юнацької творчості.

Найкращими визнали роботи учасників з Мачухівської та Щербанівської громад, Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Степненського навчально-виховного комплексу та районного Будинку дитячої та юнацької творчості".

Роботи переможців направили на обласний відбірковий етап.

Дві родини, в яких горіли помешкання, отримають матеріальну допомогу. Таке рішення ухвалили минулої п'ятниці депутати Мачухівської ОТГ.

Зараз ви читаєте новину «У Полтавському районі обрали найкращі малюнки про пожежників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають