Ексклюзиви
четвер, 05 вересня 2019 10:10

У Білій Церкві відсвяткували День підприємця

У Білій Церкві відсвяткували День підприємця
За рік створили 1 800 робочих місць у місті. ФОТО: міська рада

4 вересня у Білій Церкві відбулася бізнес-зустріч "День підприємця 2019". Свято відзначають щороку в першу неділю вересня.

Міський голова Геннадій Дикий привітав та нагородив присутніх бізнесменів. Зазначив, що за останній рік у Білій Церкві створили 1 800 нових робочих місць.

З метою затвердження прозорого та ефективного механізму фінансово-кредитної підтримки суб'єктів малого та середнього підприємництва в м. Біла Церква прийняли рішення і затвердили положення про фінансово-кредитну підтримку суб'єктів малого та середнього підприємництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Справжній корвалол" готується до подорожчання

З міського бюджету на фінансування заходів програми розвитку малого і середнього підприємництва виділили 500 тис. грн.

У Білій Церкві працює німецько-український фонд. Він профінансував більше 153 тис. підприємців на загальну суму понад 800 млн євро.

П'ять підприємств Ігоря Коломойського становлять монополію на ринку феросплавів. Під контролем холдингу олігарха – 3 заводи і 2 гірничо-збагачувальні комбінати. При цьому у співробітників цих активів зарплати найнижчі по галузі, а холдинг експортує свою продукцію через фірми-посередники за заниженими цінами.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві відсвяткували День підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають