середа, 06 березня 2019 13:40

Роззули чотири авто в одному дворі

Роззули чотири авто в одному дворі
В Щербанях за ніч зняли колеса в чотирьох автівок. Фото: Facebook

Минулої ночі в Полтавському районі зняли колеса з чотирьох автівок. Одна родина залишилась одразу без двох транспортних засобів.

Про це місцеві мешканці повідомляють у мережі Facebook.

Подія сталася вночі на вул. Геннадія Біліченка в с. Щербані.

"Два роки тому на Алмазному порізали колеса 30 машинам - не зловили. За рік зняли колеса з цілого автопарку - інфу про затримання якось не зустрічав", - написав Антон Крилов на своїй сторінці.

Як розповіла речниця Полтавського міського відділу поліції Юлія Лещенко, до поліції звернулися сьогодні вранці автовласники. Одній родині не пощастило - зловмисники "роззули" дві сімейні автівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довелося гнатися - на Полтавщині втікали грабіжники

"Торік за перші три місяці в Полтаві зареєстрували 16 випадків: 9 у Подільському районі, 6 у Київському та один - у Шевченківському. Нинішнього року вже був подібний випадок. Але не можна сказати, що такі злочини мають системний характер", - прокоментувала Юлія Лещенко.

Правоохоронці обстежили місце злочину. Відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки.

4 березня близько 22:30 на автодорозі Полтава - Олександрія сталася аварія. Між селами Розсошенці та Мачухи Полтавського району не розминулися дві легкові автівки.

Зараз ви читаєте новину «Роззули чотири авто в одному дворі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають