вівторок, 18 червня 2019 15:05

П'яний не впорався із кермом — перевернуте авто ледь не в'їхало у двір (відео)

П'яний не впорався із кермом — перевернуте авто ледь не в'їхало у двір (відео)
У Ковалывцы Полтавського району пёяний водый перекинув авто. Фото: 5.ua

16 червня в Ковалівці Полтавського району на вул. Михайла Гаврилка сталася аварія. Chevrolet Lanos злетів із дороги, перекинувся та ледь не врізався у паркан.

Кермував автомобілем житель сусіднього села Залізничне Микола Довженко, розповіли очевидці журналісту "Газета". Кажуть, що водій був п'яний.

"Я почула звуки гальм. Зразу здалося, що біля двору зіткнулися дві машини. Вибігла за ворота, побачила зовсім іншу картину. Перевернута іномарка летіла до нас під двір. Зупинилася за 2 метри від хати, за півметра від лавочки. Водій ледь виліз через вікно, то падав, то вставав. Я викликала поліцію, сусідка - лікарів. Водій був неадекватний. Питаємо - чого ти сів п'яний за руль? Відповів, що хотів покататися", - розповіла Наталія Кацалап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі нагородили українця за героїзм під час ДТП

Подія сталася близько 20-ї. У той час матері із дітьми поверталися з річки і дуже налякалися. Камери відеонагляду неподалік зафіксували, як авто летіло зі сторони мосту і ледь не збило сміттєві баки. Потім його крутнуло до двору.

Поліцейські виписали Миколі Довженку штраф близько 10 тис. грн за водіння у нетверезому стані та вилучили права. Кажуть, чоловіка раніше не притягували до відповідальності.

Відео з ДТП можна переглянути ТУТ

Селяни просять встановити лежачий поліцейській на вул. Михайла Гаврилка.

Близько сьомої ранку 18 червня поблизу села Колоденка на Рівненщині сталася смертельна аварія.

У лобовому зіткненні зійшлися Volkswagen Passat і Ford Focus. Обидва водії 24 ті 25 років загинули на місці. Ще 2 людини отримали травми, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «П'яний не впорався із кермом — перевернуте авто ледь не в'їхало у двір (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають