пʼятниця, 05 квітня 2019 14:53

Приберуть сміття і посадять акацію - як пройде завтрашній день у Тахтауловому

Приберуть сміття і посадять акацію - як пройде завтрашній день у Тахтауловому
6 квітня у Тахатуловому Полтавського району висадять акацію. Фото: Facebok

Завтра, 6 квітня, в Тахтауловому Полтавського району місцеві мешканці прибиратимуть смітник із кар'єру поблизу колишнього Малобудищанського заводу. Також посадять акації вздовж дороги.

Про це "Газеті" розповів Олексій Івженко, місцевий житель, депутат Полтавської райради.

"Сільський голова зробила оголошення про прибирання кар'єру. Завтра о 9:00 чекаємо громаду. Сподіваюся, відгукнуться багато людей. Проблема зі сміттям є по всьому району, ледь не в кожній посадці накидано. Це триватиме, допоки не запровадять чималі штрафи. Може, вони стримуватимуть людей", - говорить Івженко.

Полтавський лісгосп дав безкоштовно майже 400 саджанців акації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканців Щербанів просять узяти в руки граблі та лопати

"Вони у мене вдома. Кілька людей із Тахтаулового і Жуків вже приїздили, брали для себе саджанці. Залишилося ще чимало. Завтра після прибирання висаджуватиму вздовж глиняного кар'єру понад дорогою, що веде до кінцевої зупинки МБЗ. Буду радий, якщо приєднаються селяни. Найбільше радіють деревам пасічники - бджоли збиратимуть акацієвий мед", - додав Олексій Олександрович.

У Карлівці на Полтавщині городяни вийшли на прибирання міського пляжу та лісу. Вивезли 4 причепи сміття.

Зараз ви читаєте новину «Приберуть сміття і посадять акацію - як пройде завтрашній день у Тахтауловому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають