вівторок, 26 лютого 2019 14:30

Президент Петро Порошенко вважає аеропорт у Білій Церкві перспективним об'єктом

Президент Петро Порошенко вважає аеропорт у Білій Церкві перспективним об'єктом
Петро Порошенко: "Це не просто запасний аеропорт до Києва. Це новий об'єкт, який сприятиме стратегічному розвитку Київської області". Фото: Микола Лазаренко

25 лютого мер Білої Церкви Геннадій Дикий доповів про результати децентралізації у місті на засіданні Ради регіонального розвитку Київської області. Захід проходив у місті Бровари за участю президента України Петра Порошенка.

"Сьогодні мав честь представляти громаду Білої Церкви на засіданні Ради регіонального розвитку за участю президента України Петра Порошенка.
Позитивні результати реформи децентралізації відчутні та суттєві. Гроші на місцях працюють на благо громади. Суттєвим проривом для нашого міста стане розвиток аеропорту Біла Церква та створення на його базі міжнародного мультимодального транспортного комплексу, який визначено пріоритетним проектом для області і країни. У здобутках реформ децентралізації Біла Церква займає одне з провідних місць на Київщині. Щиро сподіваюсь, що ми збережемо обраний напрямок і темп розвитку громад. Працюємо…", - виклав допис Геннадій Дикий у Facebook.

Під час засідання президент Петро Порошенко зазначив, що голова Київської ОДА поінформував його про перспективи розбудови міжнародного аеропорту в Білій Церкві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада зібралася на засідання - БПП саботуватиме роботу

"Це не просто запасний аеропорт до Києва. Це новий об'єкт, який сприятиме стратегічному розвитку Київської області. Найголовніше – у Білій Церкві буде створено сотні нових робочих місць", - переконаний глава держави. Повідомляє офіційне інтернет-представництво президента Петра Порошенка.

Відкрити міжнародний пункт пропуску в Білій Церкві планують вже у 2019 році. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян. 15 лютого він особисто приїздив у місто ознайомитися з потужностями аеропорту та поспілкувався з колективом.

Зараз ви читаєте новину «Президент Петро Порошенко вважає аеропорт у Білій Церкві перспективним об'єктом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають