вівторок, 26 лютого 2019 10:04

Рада зібралася на засідання - БПП саботуватиме роботу

Рада зібралася на засідання - БПП саботуватиме роботу
На порядку денному сьогодні близько 50 документів. Фото: tsn.ua

Сьогодні Верховна Рада розгляне блок питань національної безпеки та спробує попрацювати над кількома іншими документами.

У залі зареєструвалися 353 народних депутатів.

Як невідкладний позначений президентський законопроект про допуск іноземних військовослужбовців до України для участі в багатонаціональних навчаннях у 2019 році.

У порядку денному також стоять законопроект про штрафи за хостели в багатоповерхівках, проекти щодо безперебійне постачання електроенергії місцевим комунальним підприємствам за встановленими тарифами, про посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства.

Крім того, сьогодні Рада планує призначити позачергові вибори сільських та селищних голів, внести зміни до бюджету на поточний рік, внести зміни до КПК щодо заочного розслідування, врегулювати діяльність Державного бюро розслідувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада візьметься за мовне питання

Напередодні фракція БПП оголосила, що не буде голосувати за законопроекти, окрім тих, що стосуються нацбезпеки. Вони вимагають, щоб міністр внутрішніх справ Арсен Аваков спростував чи підтверди свої слова про тотальний підкуп виборців з боку штабу чинного президента.

Зараз ви читаєте новину «Рада зібралася на засідання - БПП саботуватиме роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути