вівторок, 16 квітня 2019 12:00

Повідомили про замінування школи у Білій Церкві

Повідомили про замінування школи у Білій Церкві
"Мінером" виявився учень 8 класу. Чому так він "пожартував", відмовився пояснити. ФОТО: Поліція Білої Церкви

У поліцію повідомили, що замінували одну зі шкіл у Білій Церкві. Дзвонив невідомий. При спробі поліцейських знову з ним зв'язатись мобільний телефон був уже вимкнений.

Правоохоронці відреагували миттєво. Групи реагування патрульної поліції оперативно перевірили всі школи та підвальні приміщення. Факт не підтвердився.

У цей час працівники карного розшуку спільно зі співробітниками ювенальної превенції швидко встановили особу "мінера". Ним виявився учень 8 класу. Чому так він "пожартував", відмовився пояснити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві замінували 4 готелі і торговий центр

Відкрили кримінальне провадження. Карається позбавленням волі на строк від 2 до 6 років.

Оскільки 13-річний хлопчина не досяг віку кримінальної відповідальності, покарання понесуть його батьки. На них складуть адміністративний протокол за невиконання обов'язків щодо виховання дітей. Зобов'яжуть сплатити штраф у розмірі від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

13 квітня у Києві на проспекті Повітрофлотському у Солом'янському районі біля посольства Російської Федерації стався вибух.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про замінування школи у Білій Церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають