Ексклюзиви
неділя, 21 липня 2019 12:41

Поліція прокоментувала демонтаж бігбордів Яременка

Поліція прокоментувала демонтаж бігбордів Яременка
Рекламні щити в місті забрали як речовий доказ. ФОТО: Поліція Білої Церкви

На сторінці поліції Білої Церкви прокоментували ситуацію з демонтажем бігбордів. Знімали щити з передвиборчою агітацією кандидата в депутати Ярослава Яременка.

Інспектор поліції Оксана Барковська написала:

"Сьогодні в мережі поширилася інформація стосовно незаконного вилучення поліцейськими бігбордів по місту Біла Церква.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніхто не відмовився" - скільки в'язнів Лук'янівського СІЗО проголосують на виборах

Повідомляємо, що, згідно з наказом управління містобудування й архітектури Білоцерківської міської ради про демонтаж рекламних засобів, працівники однієї з комунальних місцевих служб сьогодні демонтували конструкції усіх рекламних щитів по місту із закінченням термінів дії (фото одного з них додається).

Під час демонтажу працівники поліції охороняли громадський порядок та безпеку дорожнього руху, оскільки бігборди стояли поряд із дорогою, де працював будівельний кран. Також деякі рекламні конструкції були речовими доказами у кримінальному провадженні, відкритому щодо одного з кандидатів у народні депутати України за ст. 157 ("Перешкоджання здійсненню виборчого права") Кримінального кодексу України. Враховуючи цей факт, слідчий після демонтажу вилучив такі конструкції із зображеннями для проведення експертизи".

Двоє жителів Білої Церкви звернулися до поліції із заявами. Кажуть, в ефірі місцевого радіо один із кандидатів у нардепи оголосив праймеріз від партії "Слуга народу". А це є завідомо неправдивою інформацією.

Зараз ви читаєте новину «Поліція прокоментувала демонтаж бігбордів Яременка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають