субота, 27 квітня 2019 14:57

Підвищуватимуть енергозбереження

Підвищуватимуть енергозбереження
Обговорювали можливі проекти, які можливо реалізувати в місті при мінімальних вкладаннях ресурсів. Фото:poglyad.tv

26 квітня білоцерківський міський голова Геннадій Дикий від імені виконкому Білоцерківської міської ради підписав меморандум про співробітництво з головою громадської організації "Зелена смуга" Олександром Куклишиним.

Він передбачає інформування громадськості, підприємств, установ та організацій різних форм власності про можливості запровадження енергозберігаючих технологій. Для громадян проведуть роз'яснювальну кампанію, розроблять спеціальні інформаційні бюлетені тощо.

У рамках проекту можуть бути організовані різноманітні наукові конференції та науково-практичні семінари, симпозіуми, майстер-класи тощо. Крім того, громадська організація "Зелена смуга" залучатиме до співпраці третіх осіб, зокрема представників міністерств, вищих навчальних закладів, наукових установ, державних підприємств та інших міжнародних, громадських неурядових організацій. Відбуватиметься обмін досвідом, у т. ч. й з іноземними колегами та організаціями з метою збору інформації, проведення аналізу, узагальнення, обговорення та практичного використання кращих напрацювань у сфері енергетики, повідомляє poglyad.tv.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві вимикають гарячу воду

Голова громадської організації "Зелена смуга" Олександр Куклишин розповів, що для підвищення мотивації щодо впровадження енергоефективних технологій у муніципальних приміщеннях, навчальних, медичних та житлових будівлях міста громадська організація планує відкрити у Білій Церкві шоу-рум, де презентуватимуть кращі енергоефективні технології Європейського Союзу.

У Білоцерківському районі почали впроваджувати програму енергозбереження. Триватиме протягом 2019–2020 років. За нею у 9 селах найближчим часом встановлять енергозберігальні ліхтарі на 25 вулицях. На це із районного бюджету виділили 3 млн 4 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Підвищуватимуть енергозбереження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають