четвер, 06 червня 2019 10:15

Під Полтавою формується нова об'єднана громада

Під Полтавою формується нова об'єднана громада
Під Полтавою формується нова об'єднана громада. Фото: esosedi.org

5 червня в Супрунівці під Полтавою відбулася сесія сільської ради. Більшістю голосів депутати підтримали звернення до Гожулівської сільради щодо утворення об'єднаної територіальної громади з центром у Супрунівці.

Про це "Газеті" розповів голова Супрунівки Володимир Богатир.

"Звернення підтримали 19 депутатів і сільський голова, тобто я. Проти проголосував лише один. Рішення прийнято. Зараз починаємо оформлювати офіційне звернення до Гожулів. У них мають пройти громадські слухання та засідання сесії, на якій це питання розглянуть. Ще не зрозуміло, який буде бюджет нашої ОТГ. Але я сподіваюсь на допомогу держави", - розповів Богатир.

На сесії розглянули земельні, фінансові й інші питання. Виділили кошти на будівництво в Супрунівці дороги з асфальтобетонним покриттям та фінансову допомогу установам освіти й культури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гожулах місцевим мешканцям розкажуть про ОТГ

14 травня в селі Супрунівка Полтавського району пройшли громадські слухання з приводу об'єднання з Гожулами. Провести ці слухання вимагали 10 місцевих депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Під Полтавою формується нова об'єднана громада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають