вівторок, 11 червня 2019 17:20

На в'їздах до Полтави діятиме поліція

На в'їздах до Полтави діятиме поліція
На в'їздах до Полтави діятиме поліція. Фото: kolo.news

З 10 червня на в'їздах до Полтави почали діяти мобільні групи патрульної поліції та Укртрансбезпеки.

Про це "Газета" дізналася від прес-офіцера поліції Полтавської області Юрія Сулаєва.

"При середній добовій температурі вище +28ºС° вантажівкам з вагою понад 24 т заборонено пересуватися шляхами з 10:00 до 22:00. Укртрансбезпека разом із поліцією контролює виконання закону. Розвернуті мобільні ваги, що дозволять виміряти вагу автомобілів. Ці заходи триватимуть до того, як середньодобова температура не впаде нижче +28ºС. Факти порушення цієї заборони вже були зафіксовані", - розповів Сулаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавські активісти зупинили вантажівки з перегрузом

Речник патрульної поліції Полтавщини Наталія Ширіпова говорить, що з початку місяця складено 102 протоколи про порушення правил перевезень вантажів.

"Це лише патрульною поліцією. Також порушення фіксувала й Укртрансбезпека. Сьогодні патрулі діють у Тахтауловому, Лелюхах та Копилах. Але щодня змінюють своє розташування", - повідомила Ширіпова.

За умови підйому температури повітря вище +28ºС автомобілям вагою понад 24 т заборонено їздити дорогами державного значення.

Зараз ви читаєте новину «На в'їздах до Полтави діятиме поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають