четвер, 25 липня 2019 13:41

Мешканці Розсошенців просять новий маршрут

Мешканці Розсошенців просять новий маршрут
У Розсошенцях просять новий маршрут Фото:Vgorode.ua

Жителі Розсошенців під Полтавою зареєстрували петицію на сайті Полтавської міськради. У ній вони просять новий маршрут з міста у село.

Про це повідомили на сторінці "Щербанівська ОТГ THE BEST" у Facebook.

Петицію зареєстрували ще 8 липня, проте за кілька тижнів вона набрала лише 97 голосів. Необхідний мінімум — 250.

Мешканці Розсошенців просять проголосувати.

"Огнівка - Розсошенці. натисніть на оголошення і... Там у чорному прямокутнику натисніть "говорится в тексте петиции". Зареєструйтесь і підтримайте. Дякую особисто і сотні-тисячі полтавчан вам будуть вдячні теж", — прокоментувала Лариса Яковлєва, мешканка Розсошенців.

Проте не всі вважають, що цей маршрут потрібний.

"Сам трохи знайомий з цією темою. Питання в пасажирах - це буде маршрут з нульовою рентабельністю. Під цю справу треба знайти перевізника, який, швидше за все, не забажає працювати в мінус", — відповів під дописом про петицію Данил Сергієв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Підкажемо президенту, що давно пора" - фанати Монатіка звернулися до Зеленського

За минулий рік в Україні зникли 7 тис. 800 дітей. Це приблизно 20 дітей на добу.

Від початку року зниклими без вісти офіційно вважають 44 дитини. Українські поліцейські акцентують на так званій золотій першій годині пошуку. Бо часто знайти у цей проміжок дитину – це зберегти їй життя. Тому поліцейські Харківщини зареєстрували петицію, аби спростити доступ до онлайн сигналу мобільного телефону дитини, яка в розшуку. Адже сьогодні ця процедура забюрократизована і розтягується на кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці Розсошенців просять новий маршрут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають