Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2019 15:20

Мешканці Яківців підозрюють, що в дендропарку завелися сатаністи
4

У Полтавському дендропарку виявили залишки незрозумілого обряду
Фото: Ольга Стенько
У Полтавському дендропарку виявили залишки незрозумілого обряду
У Полтавському дендропарку виявили залишки незрозумілого обряду
У Полтавському дендропарку виявили залишки незрозумілого обряду

На галявині Полтавського дендропарку місцеві мешканці виявили сліди незрозумілого обряду. Залишки воскових свічок розміщені на накресленій на землі спіральній лінії. Місцева мешканка підозрює, що це зробили сатаністи.

Про це вона розповіла кореспонденту "Газети".

Жінка мешкає на території дендропарку та щодня ходить стежкою між двох озер. Кілька днів тому виявила під горою на галявині дивні залишки. Вона боїться за своє життя і просить не називати її справжнє ім'я.

"Ми йшли із сусідкою, і вона звернула мою увагу на ці дивні залишки. Я страшенно перелякалася. Тут точно проводили якісь обряди. Свічки схожі на церковні, але не по-християнськи поставлені, якісь кола. Люди кажуть, що це сатаністи. Я теж так думаю. Не знаю, чи безпечно тут ходити. Говорять, що зверталися до дільничного поліцейського, а він відповів їм, що в нас свобода віросповідання", - розповідає налякана жінка.

Як з'ясували кореспонденти "Газети", спіральна лінія з'явилася в дендропарку 22 березня, наступного дня після Весняного рівнодення. За матеріалами UA portal, подібні спірали - один з обрядів оновлення, які проводять на день весняного рівнодення. Вважається, що в центрі спіралі в цей момент відбувається контакт із нескінченністю. Обряд допомагає відновити сили та оновитися. Подекуди йому навіть приписують омолоджуючий ефект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дендропарку мандаринок замінять на єгипетських гусок

Дирекція Полтавського дендропарку не має інформації щодо такого обряду. Утім, відвідувачів просять утриматися від розкидання сміття та нагадують, що відкритий вогонь на території міського парку запалювати заборонено.

З початком тижня синоптики обіцяють мешканцям Полтавського району й області майже щоденні дощі.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці Яківців підозрюють, що в дендропарку завелися сатаністи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають