Ексклюзиви
неділя, 27 січня 2019 12:56

Люди бояться, що в районі з'явився небезпечний злочинець   

Люди бояться, що в районі з'явився небезпечний злочинець   
У селі Вовківка від ранку багато поліції. Фото: unian.ua

Сьогодні від ранку в селі Вовківка Полтавського району курсують до десятка правоохоронців. Занепокоєні місцеві написали в інтернеті, що поліцейські просять не випускати дітей надвір. Підозрюють, що ловлять небезпечного злочинця.

"У нас у Вовківці ловлять якогось рецидивіста. Просять не випускати дітей на вулицю. Повсюди ходять полісмени", - написала у Viber місцева мешканка Валентина.

Страху на людей нагнав нещодавній випадок у сусідньому селі Терешки. Там упіймали чоловіка, який зґвалтував 18-річну дівчину. За декілька тижнів до цього тільки звільнився із в'язниці за подібний злочин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сиділа під ліжком 12 год. без їжі та води: дівчинку викрав вбивця її батьків

У місцевій поліції журналістам "Газети" розповіли, що нікого там і ніхто не ловить. А велика кількість правоохоронців приїхала, щоб вилучити зареєстровану зброю.

"Між матір'ю та сином виник конфлікт. При цьому чоловік сказав матері, що застрелить її. Жінка викликала поліцію. Рушницю чоловік зберігає у сейфі. Її не діставав. Зараз вилучають зброю у присутності матері для перевірки. Сина її немає вдома", - пояснили в поліції району. Також додали, що наразі у селі 5 правоохоронців.

Днями правоохоронці затримали мешканця села Терешки Полтавського району, який зґвалтував 18-річну дівчину у потязі, а потім привіз до себе додому.

Зараз ви читаєте новину «Люди бояться, що в районі з'явився небезпечний злочинець   ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають