Ексклюзиви
вівторок, 06 серпня 2019 18:09

Конкурс на посаду директора дитсадка не відбувся, учасниці заявили про тиск

Конкурс на посаду директора дитсадка не відбувся, учасниці заявили про тиск
У Щербанівській ОТГ відмінили конкурс на посаду директора дошкільного дитячого закладу. Фото: vikka.ua

6 серпня визнали таким, що не відбувся, конкурс на заміщення вакантної посади директора Тростянецького дошкільного навчального закладу "Колосок". Заклад розташований у Полтавському районі на території Щербанівськї ОТГ.

Про це "Газеті" повідомила голова конкурсної комісії Світлана Мельник.

Одна з претендентів на посаду напередодні зняла свою кандидатуру. Нинішній виконувач обов'язків директора закладу Ольга Шокодько 5 серпня публічно заявила про тиск на неї з боку представників Щербанівської ОТГ.

Голова конкурсної комісії, заступник Щербанівського сільського голови з гуманітарних питань Світлана Мельник стверджує, що жодного тиску на Ольгу Володимирівну з боку виконкому не було. Натомість, заявляє головний гуманітарій громади, під час конкурсу вчинили тиск на іншого кандидата, Наталію Вараву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили конкурс на посаду вчителя-реабілітолога

"У залі були представники громадськості. Коли повен зал, важко було стримати. Одна мама просто жахливо себе вела. Наталія Варава не витримала й пішла. Відмовилася здавати екзамен в такій обстановці. Ми пропонували їй взяти тести й піти в іншу кімнату в присутності членів комісії. Але вона вже була знервована і відмовилася", - зазначила чиновниця.

Конкурс відбудеться. Але інший. Його оголосять найближчим часом - інформацію про це оприлюднять на сайті Щербанівської сільради.

Раніше оголошували, що 6 серпня в селі Великий Тростянець Полтавського району проведуть конкурс на заміщення посади директора дитсадка. Подали свої кандидатури двоє учасників.

Зараз ви читаєте новину «Конкурс на посаду директора дитсадка не відбувся, учасниці заявили про тиск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають