середа, 19 червня 2019 19:01

Хлопець випав із восьмого поверху

Хлопець випав із восьмого поверху
У Білій Церкві на смерть розбився Павло Порох. Випав із балкона дев'ятиповерхівки. Фото: з власного архіву

20-річний Павло Порох випав із восьмого поверху. Мешкав у дев'ятиповерхівці, що на Курсовій, 3А. Кажуть, був напідпитку. Загинув на місці. Тіло зняли рятувальники з даху магазину.

"Уночі 14 червня вийшов на балкон покурити. Побачив його на сусідньому балконі. Звисав, наче от-от упаде. Пʼяний. Я з ним не знайомий. Паша наймав сусідню квартиру. Сказав йому, щоб почекав. Що зараз прийду з пивом. Тільки спустився до сусіднього під'їзду. Вже дзвонить дружина. Каже, сусід випав із балкона", - говорить 35-річний Олександр.

Павло з 18 років працював водієм навантажувача на складі. До міста приїхав із села Кошів Тетіївського району. Займався спортом. Грав за сільську збірну з футболу та волейболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік пірнув за раками і не виплив

"Не курив і не пив. Навіть на свій день народження. Коли затримувались на роботі у пʼятницю, спішив до бабусі допомагати по господарству. Дуже її любив. Завжди з усмішкою, як велике дитя. Казав, що не бачив, як цвіте черемха. Вже й не побачить", - розповідає 52-річний Павло Хоменко, працював із покійним.
Колеги по роботі розповідають, що хлопець любив дивитись телепередачі про подорожі. Збирав кошти на відпочинок в Єгипті.

Павла поховали в селі, де виріс. Друзі та однокласники несли труну понад 1,5 км. На похороні виступили з промовою сільський голова, класний керівник, директор школи та директор компанії, де працював хлопець. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство" із приміткою "самогубство".

"Люди добрі, ми задихаємось! А нікому немає до нас діла" - як живе Збаржівка після аварії автобуса з хімікатами.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець випав із восьмого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають