пʼятниця, 14 грудня 2018 17:08

Де і за скільки купити ялинку в Полтавському районі

Де і за скільки купити ялинку в Полтавському районі
Полтавське лісове господарство продає ялинки у Копилах. Фото: 05366

Легальні сосни вже тиждень продають у селі Копили Полтавського району. Магазин "Лісовичок" Полтавського лісового господарства працює на трасі Київ-Харків.

Ціна найдешевшого дерева висотою до метру — 57 грн. Від 1 до 1,5 м — 75 грн, від 1,5 до 2 м — 87 грн, вища 2 м — 102 грн. Поки що у Копилах реалізують тільки сосни. З 19 грудня у продажу з'явиться ялина європейська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишно та зі смаком: як декорували будинки до Різдва у середині ХХ століття

"Ми очищаємо ліс. Крони змикаються і немає вже куди рости. Потрібно через одну вирубувати для подальшого росту дерев. Це все природно. Бажано зрубати найгірші, щоб найкращі екземпляри продовжували рости. Стараємось так і робити", - повідомили у Полтавському лісовому господарстві.

Кожне дерево продається з чипом. На Android можна встановити програмне забезпечення yalynka.info, яке покаже історію сосни чи ялини, до якого лісового господарства належало дерево. Для зручної та швидкої перевірки законності походження дерев працювали спеціалісти ДП "Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр".

Зараз ви читаєте новину «Де і за скільки купити ялинку в Полтавському районі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають