Ексклюзиви
субота, 29 грудня 2018 16:05

Бурульки на будинках: як уберегтися від травм

Бурульки на будинках: як уберегтися від травм
Негода на Полтавщині: бережіться борульок. Фото: zik.ua

Наприкінці грудня погода стала мінливою. Температура повітря постійно коливається від морозу до кількох градусів тепла. У зв'язку із цим на покрівлях будинку з'являються бурульки. Працівники зі служби надзвичайних ситуацій Полтавщини нагадали про елементарні правила безпеки, щоб не травмуватися під час свят.

"Коли проходите повз будинки або біля високих дерев, переконайтесь, що немає загрози падіння льодових наростів. Не ходіть під дахом будівель та під балконами, де нависли бурульки", – порадив прес-офіцер служби надзвичайних ситуацій Полтавщини Віталій Шкаревський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад про те, як не згоріти разом із ялинкою

Пішоходам не варто заходити за межі встановлених огорож.

"Варто триматись на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд. Вибирайте найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста чи села", – додав Шкаревський.

Сильний вітер та хуртовини у 10 областях залишили без електроенергії 500 населених пунктів. Найбільше постраждала Дніпропетровська та Полтавська області. Без світла залишилися 172 та 119 населених пунктів відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Бурульки на будинках: як уберегтися від травм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають