Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2019 14:10

Як працюють школи району в негоду

Як працюють школи району в негоду
Діти у районі дійшли до шкіл. Фото: ura.news

У Полтавському районі всі школи працюють, незважаючи на наслідки заметілі. В середньому 70% дітей добралися до навчальних закладів.

"Жодна школа у районі не закрилась через погодні умови. Батьки на власний розсуд залишають дітей удома", - повідомила Наталія Веретільник, начальник відділу освіти Полтавської райдержадміністрації

"Із 144 учнів на заняттях понад 100. О 6-й ранку вже були розчищені під'їзди і підходи до школи. Технічний персонал розчищав і вчителі. Село розчистила місцева техніка сьогодні зранку, тож дійти до школи можна без проблем", - розповіла Оксана Черкасова, директор Новоселівської школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півсотні вантажівок витягли зі снігу на Полтавщині

"Де не можна здалеку добратися, батьки залишили дітей удома. Але таких небагато — менше 30. Усього у школі навчаються 96 дітей. У нас на подвір'ї порядок повний. Сторожі вночі розчищали, увечері і зранку двірник відкидав сніг. Розчищаємо постійно — не запускаєм", - розказала Оксана Калинич, директор Горянської школи.

На Київщині 9 дітей отруїлися дорогою до школи. З них троє перебувають у реанімації. Вони їхали шкільним автобусом до школи села Морозівка Баришівського району. В салоні тхнуло горілою пластмасою, повідомили в Нацполіції Київської області.

Зараз ви читаєте новину «Як працюють школи району в негоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають