Ексклюзиви
середа, 31 липня 2019 13:05

427 дітей від 2,5 до 15 років змагались у своїх дворах

427 дітей від 2,5 до 15 років змагались у своїх дворах
На Київщині відбулися змагання серед дітей. ФОТО: Білоцерківська міська рада

У Білій Церкві відбулися змагання "Спорт для всіх у кожному дворі". Тривали з 9 до 25 липня. Організатори - управління з питань молоді та спорту та Білоцерківський міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Мета заходу - залучити дітей до занять фізичною культурою і спортом. Пропагування здорового способу життя, розвиток фізичних якостей, організація дозвілля дітей.

Пройшли в 10 етапів на спортивних майданчиках за адресами: вул. Гайок, б/н (БНВО "Звитяга"); бул. Олександрійський, 75; вул. Молодіжна, 22; вул. Сонячна, 1; вул. Академіка Вула, 6; вул. Гайова, 4; бул. Михайла Грушевського, 10; вул. Леваневського, 22; вул. Лесі Українки, 41; вул. Таращанська, 167 (ЗОШ №22).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоцерківський велосипедист виграв міжнародну гонку

У заході взяли участь 427 дітей. Вік - від 2,5 до 15 років. Змагались у таких видах спорту: футбол, баскетбол, "піонербол; естафети й особисті види: бадмінтон, "лімбо", гра в гольф, вправи на влучність, стрибки на скакалці.

3 серпня під Полтавою у селі Патлаївка відбудеться відкритий Кубок із мотокросу. Про це повідомили на сторінці "Щербанівська ОТГ THE BEST" у Facebook. Захід почнеться о 10:00. Вхід вільний. Організовують за підтримки клубу прихильників мотоболу в Полтаві. Мотокрос — вид змагань з мотоциклетного спорту, гонки на мотоциклах бездоріжжям на спеціально підготовлених трасах.

Зараз ви читаєте новину «427 дітей від 2,5 до 15 років змагались у своїх дворах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають