пʼятниця, 22 березня 2019 15:01

Мюзикл "Моя чарівна леді" - вибухова прем'єра театру Саксаганського. Покажуть на День театру

Мюзикл "Моя чарівна леді" - вибухова прем'єра театру Саксаганського. Покажуть на День театру
Прем'єру вистави "Моя чарівна леді" глядачі зможуть побачити в театрі імені Панаса Саксаганського 27, 28, 29, 30 і 31 березня

Спеціально до Дня театру, який щорічно святкують 27 березня, театр ім. Панаса Саксаганського презентує прем'єру нової вистави "Моя чарівна леді". Це мюзикл Алана Джея Лернера і композитора Фредеріка Лоу на 2 дії за п'єсою Бернарда Шоу "Пігмаліон".

Прем'єрний показ вистави відбудеться з 27 по 31 березня о 19:00.

Уперше на сцені театру замість концертної програми глядачі побачать нову варіацію мюзиклу у постановці режисера Тараса Мазура. Він добре запам'ятався поціновувачам білоцерківського театру за виставами "Тев'є молочник" і "№13".

В основі - всім відома історія бідної квіткарки Елізи Дуліттл, яка за півроку після зустрічі з професором Хіггінсом перетворюється на леді. Вони не помічають, як закохуються. А починалося все з банального парі між Хіггінсом і його колегою Пікерінгом.

Над мюзиклом театрали працювали два місяці. Задіяна вся акторська трупа разом із симфонічним оркестром та артистами балету. Гратиме два акторські склади. Головні ролі виконують Всеволод Шекіта і Сергій Скляренко (Генрі Хіггінс), Вікторія Лозінська-Матвієнко та Маргарита Овчарова (Еліза Дуліттл).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали номінантів на театральну премію "Київська пектораль"

Перша прем'єра мюзиклу відбулася ще 15 березня 1956 року на Бродвеї. Був там зіграний 2 717 разів.

Головним режисером Івано-Франківського національного музично-драматичного театру імені Івана Франка призначили француза Жуля Одрі.

Зараз ви читаєте новину «Мюзикл "Моя чарівна леді" - вибухова прем'єра театру Саксаганського. Покажуть на День театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають