Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2019 09:30

У Білій Церкві пройшов благодійний дитячий конкурс
18

Кожна з 17-ти міні міс отримала титул, корону і подарунки.
Фото: Олена Плигань
Кожна з 17-ти міні міс отримала титул, корону і подарунки.
Кожна з 17-ти міні міс отримала титул, корону і подарунки.
Кожна з 17-ти міні міс отримала титул, корону і подарунки.
Кожна з 17-ти міні міс отримала титул, корону і подарунки.

25 лютого у Білій Церкві відбувся благодійний всеукраїнський конкурс краси і талантів "Міні-міс Україночка". Захід проходив у приміщенні театру ім. Панаса Саксаганського.

17 дівчаток віком від 3 до 8 років продемонстрували свої таланти, розум та красу. Як наголосила організаторка конкурсу 32-річна Олена Пономаренко, мета конкурсу - не модельний показ і вибір найкрасивішої.

"Ми демонструємо таланти й індивідуальність. Пропагуємо українську творчість, прищеплюємо сімейні цінності дітям. Об'єднуємо обдарування з різних областей України. І головне, маємо благодійну місію - допомогти дітям, хворим на рак, - говорить Олена. - Це родинне свято, де немає переможених. Кожна юна леді отримала титул, корону, стрічку і подарунки".

В категорії "Little міні міс Україночка" перемогла Дарина Сова. "Junior міні міс Україночка" стала Даріна Лавренюк.

Конкурс проходить вже увосьме. З 2016 року був організований у Білій Церкві, Запоріжжі, Львові, Києві. Тема цьогорічного шоу - "Хто така українська сучасна жінка: бізнес-леді чи принцеса і мама?". У журі, крім дорослих, були юні переможниці минулих років. Оцінювали в парі дефіле, костюми, образ, грацію і таланти учасниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниць конкурсу краси просять припинити дефілювати в шубах

За чотири години малі міс показали дефіле в українських костюмах та сукнях принцес. Презентували свої таланти в хореографії, вокалі та театральному мистецтві. Відповідали на запитання. Вийшли в одязі з дитячої колекції бренду Liza Kids. У рамках конкурсу позували для журналу "Miні-міс Україночка" та "Нова Кідс". Глядачі переглянули відео бекстейдж (закулісся) з фотосесії.

Завершилося дійство спільним номером дівчаток зі свічками. Він був присвячений тим діткам, яких не врятували, і тим, кого ще можуть урятувати за допомогою конкурсу. Після концерту відбулася закрита вечірка для учасниць та їхніх батьків, де обрали найактивнішу маму.

Виручені кошти передадуть батькам 3-річного Романа Рогожи. Йому поставили діагноз - термінальний ілеїт з ознаками антиодисплазії та кишкової кровотечі. Глядачі отримали червоний браслет вдячності за допомогу.

Скандал з переможницею нацвідбору на Євробачення Maruv прокоментував Сергій Притула на своїй сторінці у Facebook. Телеведучий вважає, що у кожного виконавця, який подає заявку, повинна бути чітка громадянська позиція щодо війни на Донбасі, окупації Криму та конфлікту з країною-агресором. "Годі базікати про те, що спорт та музика поза політикою! Вони не поза політикою, вони у епіцентрі", - пише він.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві пройшов благодійний дитячий конкурс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають