вівторок, 08 жовтня 2013 17:46

Жителів новобудов на Позняках вранці будить крик півня
10

Фото: Фото: Сегодня

На Позняках розгорається нова війна між жителями новобудов і мешканцями приватних будинків, пише Сегодня.

Тут, прямо між 24 -поверховими будинками, розташувалося кілька будівель. Новосельці не в захваті від сусідства приватного сектора. "Ми вклали гроші у свою квартиру , а тепер будемо дивитися, як під вікнами мешканці приватного сектору розвішують білизну, годують курей і вирощують картоплю. Один з будинків стоїть практично впритул до новобудови. І поки незрозуміло, де у нас буде дитячий майданчик і парковка. треба зносити це неподобство!", - говорить Валентин.

"Вранці прокидаємося від крику півня. Коли наш сусід удобряв город гноєм - моторошно смерділо", - каже Ольга, мешканка сусідньої висотки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усе більше киян переїжджає жити у котеджні містечка

Мешканці приватного сектора кажуть, що вони корінні кияни, земля їх, і з'їжджати вони не збираються. "До нас постійно приходять люди з новобуду і кажуть:"з'їжджайте, а інакше підпалимо будинку ваші", але тут жили наші прадіди. Тому ми залишимося тут, нехай хоч бульдозерами нас тиснуть, або розстрілюють", - каже одна з жінок.

Головний мінус такого життя, кажуть люди, - ні таксі, ні швидка до них доїхати не може, адже вулиці на карті немає. А ось пошту приносять - на парканах таблички з номером ще з радянських часів.

Зараз ви читаєте новину «Жителів новобудов на Позняках вранці будить крик півня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути