середа, 31 липня 2013 14:31

Водіям зі Львова і Харкова АЗК вручила ключі від квартир у столиці

Харків'янин і львів'янин отримали ключі від своїх нових квартир в одному зі столичних житлових комплексів. Вони - переможці акції "Збери власну квартиру з WOG".

Новоспечені власники нерухомості у столиці оглянули свої квартири, підписали документи на право власності й уже почали планувати дизайн ремонту у нових помешканнях.

Переможцями розіграшу стали торговий представник зі Львова Василь Ярош і держслужбовець із Харкова Володимир Юрченко.

"Квартира дуже сподобалась, планування та метраж як для 1-кімнатки – просто супер. Район також хороший, зелений. Балкон у нас такий, що можна окрему кімнату зробити. Але поки переплановувати не будемо, бо ще не вирішили з дружиною – чи будемо переїжджати до Києва. У Львові житло маємо, про столицю й мріяти боялися – думали, що квартира у Києві – це нереально. Поки наймемо бригаду будівельників, дружина зможе у Києві побути й приглянути. Вона не працює, й поки робитимуть ремонт, думатимемо, чи переїжджати до столиці. До останнього не вірили, що це правда. Друзі, рідні вітали, але якось обережно – теж думали, що будуть якісь проблеми, у наш час усе можливо. Але ні – документи вже підписали, ключі у кишені", - поділився своїми враженнями Василь Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янин, який виграв квартиру на АЗС, подарує її 21-річному сину

Якщо львів'янин часто брав учать у різніх розіграшах на радіо, від торгових марок, то Володимир Юрченко – держслужбовець, а у минулому військовий, до будь-який лотерей ставився скептично і звик покладатись лише на себе.

"Неодноразово отримував пропозиції роботи в Києві, але саме через відсутність житла відмовлявся. Тепер є чудова квартира, тому думаємо з сім'єю про переїзд. Це - відповідальний крок, потрібно зважити все. Ніколи й уявити не міг, що станеться таке – виграю квартиру в Києві. Улюбленцем долі назвати себе не можу, хоча і скаржитися немає на що. У 16 років залишив батьківський дім і відправився вчитися у військове училище. Практично, з цього часу, веду самостійне життя. Після училища служба у військах, 4 роки пробув у Казахстані. Коли Радянський Союз розпався - вирішив повернутися в Україну. По поверненню закінчив університет і пішов на держслужбу, де працюю і зараз", - розповів харків'янин.

Акція на АЗК триває до 15 серпня, у розіграші залишилась ще одна квартира.

Зараз ви читаєте новину «Водіям зі Львова і Харкова АЗК вручила ключі від квартир у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути