вівторок, 27 грудня 2011 10:44

У санаторії ДУСі за 1,75 мільйона поремонтують ліфти та басейн

У санаторії ДУСі за 1,75 мільйона поремонтують ліфти та басейн

Санаторій "Південний" Державного управління справами (ДУС) 15 грудня уклав угоди на капітальний ремонт ліфтів та критого басейну на суму 1,75 млн грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

ТОВ "Інтерсервіс" за 0,75 млн грн має відремонтувати три ліфти лікувального корпусу, пляжної групи і кліматопавільону. Цього року фірма вже отримала підряд на ремонт двох ліфтів головного корпусу та їдальні вартістю 499 тис грн. Компанія заснована мешканцями Донецької області Сергієм Назаренко, Оленою Мельниковою та Борисом Майоровим.

ТОВ "ГеліосБуд" отримає 1,00 млн грн на "невідкладні заходи" по реконструкції прилеглих до критого басейну підсобних приміщень і споруд. Цього року фірма отримала підряд вартістю 4,72 млн грн на ремонт самого басейну розміром 24,85х9,88 метрів. Засновниками компанії є Олександр та Андрій Лєснікови. Андрій Лєсніков є президентом Асоціації "Українське насіннєве товариство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контора Колеснікова придбала офіс у Києві за 36 мільйонів

Аби встигнути завершити роботи до березня, коли почнуть прибувати відпочиваючі, роботи потрібно почати в січні. Тому торги було проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника".

Нагадаємо, раніше "Південний" замовив ремонт двоповерхового котеджу на одну сім'ю вартістю 10 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для "Олімпійського" ??купили посуд на 4,75 мільйона

Санаторій збудований за спеціальним авторським проектом, має на балансі: спальні (3 об'єкта), лікувальний, головний, адміністративний корпуси, кліматопавільон, два окремих котеджі, їдальню, спорткомплекс з двома басейнами, пляжну зону з причалом та набережною, розвинену дорожню мережу, інженерну інфраструктуру, всі необхідні об'єкти забезпечення життєдіяльності (котельня, хлораторна, водоочисні споруди та ємності, гараж для автомобілів, власну АЗС, мийку, інше гаражне обладнання тощо).

Також санаторій має унікальну мережу тунелів та оснащений 23 ліфтами.

Зараз ви читаєте новину «У санаторії ДУСі за 1,75 мільйона поремонтують ліфти та басейн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути